egelantier


 

Melancholy were the sounds of a
winter´s night

( Virginia Woolf, Jacobs room )

Beste allemaal,

 Met het jaareinde in zicht verwelkomen u graag.  We hebben ruimere openingstijden, nl. extra open op zondagnamiddag 4 , 11 en 18 december van 14u tot 18u .
Donderdag 22 en vrijdag 23 december van 10u tot 18u, op zaterdag 24 december van 10u tot 17u.

 

KUNST
Door onze lange samenwerking met kunstenaars hebben we een permanente collectie van werken in de tuin en het atelier. Deze maand schenken we extra aandacht en ruimte aan het werk van Eva Pannecoucke.  Recent textiel werk van Eva wordt voorgesteld onder de titel ANDAMENTO (beweging, vooruitgang, flow)

 

BLOEMEN EN GROEN
In het atelier is er een boeiende keuze van zowel verse seizoensbloemen als gedroogde bloemen, deels uit onze pluktuin.  We werken in deze periode graag met takken van olijf, steeneik en eucalyptus, en spelen met de geuren van tijm, laurier en kaneel.
We houden van kransen en guirlandes, die we op bestelling maken in de kleuren en afmetingen van uw keuze. U kan ook zelf kransen maken tijdens de workshops rond kerst.  Voor meer info www.egelantier.be of gsm Ann 0475/92 34 64.

 

AMBACHT
Ons atelier is een mix van elementen, objecten en stijlen, een weerspiegeling van wie we zijn. We verzamelen en sprokkelen oude en nieuwe vondsten, steeds gelinkt aan natuur en bloemen.  We nodigen makers uit met wiens werk wij ons verwant voelen en dat ons raakt.
Zo komen we tot een verrassend aanbod van  waardevolle geschenken die we met veel aandacht bloemrijk verpakken.  Een selectie: objecten in hout van Ben Vanden Berghe, artisanaal vlechtwerk van Bruno Vloeberghs, lettergeschenken van Maud Bekaert, keramiek van studio Marver…

 Van harte welgekomen. We wensen u alvast een mooie eindejaarsperiode.

 Ann, Emma en Jos

 

 

 

 

 

 

 

 

  


De Egelantier,  Ann Desmet en Jos Pannecoucke
Zwevegemstraat 83,  8553 Otegem
Gsm 0475 92 34 64  ; Tel. 056 77 63 96

 www.egelantier.be
www.facebook.com/egelantierotegem
www.instagram.com/de_egelantier_otegem/

 

 

De Egelantier - Zwevegemstraat 83, 8553 Otegem. T 056 776396 en 0475 923464.
Openingsuren: donderdag van 13u tot 18u , vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u.
stuur een email:  info@egelantier.be
schrijf je in voor de nieuwsbrief
volg ons op facebook www.facebook.com/egelantierotegem en op instagram www.instagram.com/de_egelantier_otegem/